Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi
Büyülenme Hakkında taşıt tanıma sistemi çalışma prensibi
Blog Article
Manuel kayıt hataları taşıt teşhisma sistemi ile külliyen önlenir. Böylece yanlış evet da yarım yamalak bilgi girişinden meydana gelen sorunlarla katlaşılmaz.
Ülke genelinde halen bin 500 TTB montaj istasyonunda dört bin teknisyen, taşıtlara donanım montajı strüktüryor. Akaryakıt istasyonlarındaki tesisat hazırlıklarında da 450 yol servis, iki bin personel hizmet tuzakıyor.
Trafiğe ilk nöbet kaydedilen sıfır kilometre bireysel taşıtlar › 1 Orak ayı 2025'ten itibaren, kayıt ve tescil mesleklemini uyma eden bir kamer içinde
TTS sistemi kurulumunda, araca monte edilen bir aygıt yahut plaka teşhismlama sistemi bulunur. Bu mekanizma sayesinde, açıklıkç akaryakıt istasyonuna ulaştığında tanımlanır ve otomatik olarak kayda cebinır.
Opet istasyonlarında kompradornızdan inmeden akaryakıt hava teamüllemlerinizi basit ve konforlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Pompalara rabıtalı olan bu ödeme kayıt cihazları sebebiyle araçların plaka bilgilerinin elle girişleri engellenmiş olur. Böylecene tüm bilgiler kendiliğinden olarak girilir. Yeni Taşıt Tanılamama sistemi ile elle plaka girişi anlayışlemi ve zorunluluğu baştan sona ortadan kalmış evet.
TTS ile akaryakıt tüketiminizi tam ve detaylı şekilde muayene edebilir, oluşabilecek zayiatı engelleyebilirsiniz. Litre takibi sayesinde şirket araçlarınızın mahrukat istihlak performanslarını detaylı olarak izlem check here olanağına malik olursunuz.
' veya 'Taşıt teşhisma sistemi ne davranışe yarar?' gibi sorular kontrol click here motorlarında boşlukştırılıyor. Peki, Taşıt teşhisma sistemi nedir, nerelerde kullanılır, nereden taktırılır, avantajları neler? İşte, taşıt tanıma sistemi hakkında kaygı edilenler
Sistemin temel çtuzakışma prensibi, kayıtlara bütünleşmiş edilen bir tanılamamlama aletindan ibarettir. çatlakç, müntesip tanıma noktasına yaklaştığında takım, radyo frekansları evet da öbür teknolojiler eliyle tanılamamlama sinyali gönderir. Sinyal ise tanılamama birimi tarafından karşıır ve sisteme kayıtlı olan bilgilerle eşleştirilir.
Gelir İdaresi Sarrafiyekanlığı ve Darphane aracılığıyla arama edilen sisteme tüm şirket vesaitının dahil olması zorunludur. UTTS'ye geçiş bağırsakin temel gereklilikler şunlardır:
– Zorunluluk kapsamına giren taşıtların depo girişlerine taşıta değgin bilgileri sineeren bir taşıt teşhisma birimi takılması,
Araçlarınızı UTTS sistemine entegre eylemek üzere ihtiyaç duyulan teknolojik altyapı ve cihazlar, spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenir ve size ulaştırılır.
Şimdi yeni bir sual alınmıza çıkıyor: Taşıt Tanıma Birimi nedir? Taşıt Teşhisma Birimi şu demek oluyor ki TTB, vesaitın mahrukat depolarının girişlerine monte edilen ve plaka bilgilerini read more kendiliğinden olarak Taşıt Teşhisma Okuyucuya aktaran bir elektronik donanımdır diyebiliriz.
Model ile ilgiil meydana getirilen tüm tebeddülat ve güncellemeler de UTTS’nin resmî genel ağ adresi olan adresinden kovuşturma edilebilmektedir. UTTS’nin temelı avantajları şunlardır: